ÀNIMA és una iniciativa que sorgí l’any 2012 des de la Regidoria de Cultura del nostre Il·lustre Ajuntament d’Igualada, al capdevant llavors el Sr. Josep Miserachs i Nadal, que  amb la col·laboració de Contrapunt, plataforma per a la Promoció d’activitats Musicals, i a través de l’organització de l’IMC, van fer possible el I Festival de Música Sacra d’Igualada.

Una proposta que pretén recollir tot un llegat que s’identifica a la història d’occident; un llegat clàssic, variat i d’intensa expressió que vol portar al públic igualadí i anoienc tota vegada que vol obrir les portes als professionals de casa nostra, en un espai malauradament poc utilitzat els darrers anys i que presenta els seus encants com l’Església del Convent dels Frares Caputxins d’Igualada.

Es tracta d’un espai ampli, sobri, ressonant, dotat d’un orgue modest però vàlid com a acompanyant en molts repertoris i, puntualment també, solístic. És per això que el conveni amb els Frares Caputxins de la ciutat, el Festival ÀNIMA ens permetrà complir amb aquesta triple funció: complementar una oferta musical de l’anomenada música clàssica o música culta, esperonar els nostres professionals perquè el nostre públic en pugui gaudir i revaloritzar un magnífic i tranquil espai quasi oblidat en els darrers anys, tota vegada que es crea un  estival que pot atraure públic no només d’arreu de la comarca sinó de més enllà

III Festival de Música Sacra d’Igualada (hivern 2014-15)

II Festival de Música Sacra d’Igualada (hivern 2014)

I Festival de Música Sacra d’Igualada (tardor 2012)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s