L’Orquestra Terres de Marca sorgeix l’estiu del 2010 a la comarca de l’Anoia de la mà de Concepció Ramió i Josep Miquel Mindán, comptant amb joves intèrprets d’alt nivell i notable experiència. D’ençà de llavors ha realitzat més d’una dotzena de producions en format de companyia, d’orquestra de cambra i d’orquestra simfònica sota la batuta de Daniel Mestre i de Josep Miquel Mindán amb programes d’alt nivell, i ha enregistrat el doble Cd de l’Oratori del Llibre de Sinera de Salvador Espriu amb música de Mercè Torrents, amb un format experimental mixt orquestra/cobla/cançó sota la direcció de Concepció Ramió.L’Oquestra Terres de Marca actua sota la producció de Contrapunt.

OTM

PROJECTES

Valsos i Polques, repertori dels més cèlebres valsos vienesos combinat amb
un elegant repertori de polques clàssiques. Direcció musical: Josep Miquel Mindán.

Mozart a la Fresca, Concert per a trompa i orquestra n.2 en Mi b M. K.417, Concert per a violí i orquestra n.5 en La M. K.219 i Simfonia n.29 en La M. K.201. Direcció musical: Daniel Mestre.

Oratori d’El Llibre de Sinera de Salvador Espriu, de Mercè Torrents, treball discogràfic i producció sota la direcció de Concepció Ramió.

Els Tres Mosqueters, Ballet en dues parts basat en l’obra d’A. Dumas. Orquestra Terres de Marca i Escola de Dansa del Consell Comarcal, Adaptació i Coreografia: Elena Bernal, Muntantge Musical: Josep Miquel Mindán.

Grans èxits del cinema, amb Carles&Sofia piano duo i Orquestra Terres de Marca. Direcció musical: Daniel Mestre.

La Serva Padrona, de Giovanni Battista Pergolesi. Orquestra Terres de Marca. Direcció musical: Josep Miquel Mindán. Escenografia: Aranau Vinós.

Orgue i orquestra. Joan Paradell, orgue i Orquestra Terres de Marca. Direcció: Daniel Mestre.

La Canterina, de Joseph Haydn. Opera-Intermezzo. Orquestra Terres de Marca. Direcció musical: Josep Miquel Mindán. Direcció escènica: Arnau Vinós.